Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Avem ce-ti trebuie!

Membru Bizoo de 12 ani.
2.76
3 stars: Normal
25 pareri

Covor electric incalzire in pardoseala Danfoss 1mp

0 stars: 0.00 din 0 pareri

445 lei Lei
Brand
Kit covor electric Danfoss 1 mp
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Variante de kit-uri covoare electrice disponibile:
1. Kit pentru 1 mp – 445 ron
2. Kit pentru 1,5 mp – 490 ron
3. Kit pentru 2 mp – 618 ron
4. Kit pentru 2,5 mp – 651 ron
5. Kit pentru 3 mp – 676 ron
6. Kit pentru 3,5 mp - 737 ron
7. Kit pentru 4 mp – 805 ron
8. Kit pentru 5 mp – 864 ron
9. Kit pentru 6 mp – 969 ron
*preturile includ TVA

Kit Covor electric Danfoss

Covoarele electrice Danfoss sunt special create pentru confortul dumneavoastră maxim, însă pot face mai mult decât atât, dovedindu-se o soluţie ideală şi pentu încălzirea locuinţei.

Încălzirea electrică şi încălzirea hidraulică în pardoseală conferă acelaşi nivel ridicat de confort, dar covoarele electrice oferă avantaje faţă de varianta secundă.

Instalarea este foarte rapidă, indiferent dacă este o casă nouă sau una renovată, putându-se aplica covorul electric deasupra pardoselii şi apoi acoperii cu gresie/parchet, toată instalaţia reducând înălţimea camerei cu doar 1 cm, incluzând şi noua pardoseală.

Deoarece se montează imediat sub pardoseală, timpul de reacţie la modificările solicitate este foarte redus, deasemenea consumul este redus deoarece se află la o adâncime mică.

Avantajele oferite sunt: uşurinţă în proiectare, instalare şi un preţ considerabil redus faţă de o soluţie de încălzire hidraulică.

O mare parte a instalării poate fi efectuată şi de un personal necalificat, doar racordurile la reţeaua de electricitate trebuiesc efectuate de un electrician autorizat.

Eficienţa covoarelor electrice este maximizată de termostatele inteligente furnizate în kit-uri sau separat, care se adaptează mediului şi calculează timpul necesar de funcţionare, pentru a reduce consumul de electricitate şi a vă păstra confortul maxim în locuinţă.

Covoarele electrice împreună cu termostatele EFIT oferă cel mai ridicat raport preţ/calitate/eficienţă.

Covoarele sunt disponibile în două variante, în funcţie de tipul pardoselii utilizate.

EFSM-150 este covorul pentru pardoseli de tip gresie, granit, piatră, oferind pe lângă avantajele deja prezentate şi pe acela al modularităţii, putând fi decupat pentru a acoperii şi suprafeţe cu formă non-dreptunghiulară.

Suprafaţa acoperită variază de la un minim de 0.5 mp la 12 mp, în diferite variante de putere.

Avantajele covorului electric incalzitor:
• Instalare rapida si simpla
• Realizarea sistemului de incalzire prin pardoseala si in incaperi unde acesta nu s-ar putea realiza din cauza spatiului util redus
• Consum redus- costurile de instalare sunt reduse. De asemenea, datorita reglarii precise a temperaturii din camera, consumul de energie este redus substantial.
• Incalzirea incaperii intr-un interval redus de timp
• Nivelul pardoselii este ridicat nesemnificativ fata de celelalte sisteme de incalzire prin pardoseala
• Acest produs poate fi instalat atat cu adeziv pentru gresie termosensibila cat si cu adeziv rezistent la caldura (cautati produsele cu ambalaj "adeziv flexibil"), sau chiar si cu ciment autonivelant, aceasta solutie fiind recomandata in cazul in care covorul electric va fi instalat sub parchet.
Confort superior - tot ceea ce trebuie sa faca utilizatorul este sa regleze temperatura pe care o doreste in camera cu ajutorul termostatului din incapere. Sistemul de incalzire prin pardoseala va permite sa aveti o temperatura egala in orice parte a incaperii in timp ce pardoseala are o temperatura rezonabila, nu foarte ridicata.

Siguranta - acest covor de incalzire este prevazut cu impamantare. Suplimentar poate fi folosita si o protectie diferentiala.

Detalii tehnice KIT COVOR ELECTRIC DANFOSS:
• Set cablu monofilar tip EFST-150
• Termostat EFET 130 mecanic cu senzor în podea tip gama de temperatură 0-45 C,culoare Alb Polar
• Alimentare 230 V
• Putere instalată 150 W/mp,
• Grosime 2,5 mm,
• Temperatură maximă 120 C, certificat IEC 60335-2-96 / SEMKO
• Made in Danemarca
Trimite mesaj
Din Gura in Gura